Om Bøff Burgerbar

Intet andet end passion for den perfekte burger

Bøff Burger er det nye sted, der får dit mundvand til at løbe og stiller dine cravings. Vi tror på en burger skal laves så den er frisk, juicy og fuld af gode smagsindtryk fra toppen til bunden af bollen. Den skal laves med passion og respekt for de gode danske råvarer og med kærlighed til hver en ingrediens.

WE MAKE JUNK GOOD.

Hos Bøff Burgerbar udvælger vi altid de absolut bedste råvarer. Dette er din garanti for en høj kvalitet – hver gang. Derfor er vi også stolte af de samarbejder vi har oparbejdet med vores lokale leverandører.

Vores historie

Bøff Burgerbar blev etableret i 2018 i Sydhavn, hvor vi åbnede vores første restaurant på Borgbjergsvej 1, 2450 København SV.

Bøff Burgerbar er siden vokset med flere afdelinger, men altid med fokus på HASTIGHED, KVALITET og SERVICE som vores interne værdier. Det betyder også, at vi aldrig går på kompromis med vores råvarer og vi gør altid en ekstra indsats for at du som gæst får en god oplevelse. Vores ønske er du skal have den bedste burger – hver gang.

Hos Bøff Burgerbar udvælger vi altid de absolut bedste råvarer. Dette er din garanti for en høj kvalitet – hver gang. Derfor er vi også stolte af de samarbejder vi har oparbejdet med vores lokale leverandører.
Det betyder fx, at vi i dag laver burgere med en dansk økologisk vegansk burgerbolle produceret på surdej og kartoffelmos fra et lokalt Københavnsk bageri. Det gør vi fordi vi mener det giver den bedste oplevelse. Hvis du foretrækker en klassisk brioche burgerbolle, så har vi også det til vores klassiske snack burgere.

Vores oksekød er altid 100% dansk oksekød fra Nordjysk naturkvæg. Det har vi valgt fordi det sikrer høj dyrevelfærd, korte transporttider og en meget høj kvalitet.

Vi anvender altid friske grøntsager og når sæsonerne tillader det, vælges danske råvarer.