fbpx

Frisk fastfood til hunde

Bøff Burgerbar – gør det med Barf Burgerbar 

Man kan måske fristes til at sige at Bøff Burgerbar nu går i hundene – men på den gode måde.  Det er med stolthed at vi på menuen nu kan introducere vores nye Voksen – og Unghunde Foder under vores foderbrand Barf Burgerbar.

Foderbrandet Barf (red. Biologically Appropriate Raw Food) er sat i verden for skabe den ultimative fodring af din og familiens bedste ven.

Som Bøff Burgerbar har vi allerede et stort fokus på den rigtige ernæring til os mennesker. Vores lækre råvarer er sprængfyldte med proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler – byggesten som både vi mennesker og vores elskede hunde har brug for i de rigtige mængder.

Barf Burgerbar udmærker sig med at være tilpasset de 40 mest almindelige hunderacer i Danmark, og er inddelt i 8 forskellige klasser, alt efter alderen på din hund. Du vil derfor altid kunne finde den rigtige foder hos Barf Burgerbar.

Slå to fluer med et smæk – Kom ind til Bøff Burgerhouse – få gourmet fastfood til dig og Barf Burgerbar til vovsen – det er der ingen ben i!