fbpx

Bøff og kærlighed

Som du måske kan fornemme, investerer vi meget tid i at udvikle den bedste burger til dig. Vi udvælger altid de bedste råvarer, vi bruger udelukkende dansk oksekød og vi uddanner vores dygtige medarbejdere, til at komponere den bedste takeaway oplevelse du kan få.

Vi håber derfor også, at du vil tage godt imod vores nye navn. Vi har gjort os umage med at bygge videre på alle de gode erfaringer og oplevelser vi har indhentet i vores tid som Rumbles, og vi glæder os til at byde dig velkommen til Danmarks bedste takeaway burger hos: Bøff burgerbar.

Bliver du sulten? Så kom ind i dag i vores flotte nyindrettede restauranter, mød de samme dygtige medarbejdere du altid har mødt, og nyd vores lækre kvalitetsburgere – det er de samme dejlige kompositioner som det altid har været, men vi har kaldt dem noget nyt – så kom og se hvad din yndlingsburger nu hedder.

Hvis du har gode idéer til en ny og lækker burger der skal stå på menukortet hos Bøff burgerbar, så er du velkommen til at aflevere dit forslag i din lokale Bøff burgerbar. Såfremt vi og de andre gæster synes om navnet, kan en burger måske blive opkaldt efter dig?