fbpx

Smagen er Bøff
– fordi livet er takeaway med god smag

Vi danskere sætter mere og mere pris på god mad. Uanset om vi laver maden selv fra bunden, går på restaurant eller køber takeaway, stiller vi krav til kvaliteten og oplevelsen.

Hvis vi skal leve efter reglen om at spise for at leve og ikke leve for at spise, er det, efter vores opfattelse også rimeligt, at stille krav til kvaliteten af sine måltider.

Hos Bøff burgerbar har vi en målsætning om altid at levere kvalitets takeaway til en overkommelig pris. I mange år er burgeren blevet udsat for den ene smagsfattige og sammenklaskede burgeroplevelse efter den anden. Det vil vi gerne sætte en stopper for hos Bøff burgerbar.

Bøff skifter navn fra Rumbles

Bøff burgerbar skifter navn fra Rumbles og i den forbindelse har vi øget vores krav til din smagsoplevelse. Med vores nye navn, vil vi nemlig gerne fortælle dig, at vi satser på kvalitetsråvarer med den bedste smag, og når årstiderne tillader det, vælger vi gerne danske råvarer.

Når du kommer ind i vores dejlige restauranter, vil du opleve, at vi har ændret lidt på burger navnene, givet indretningen et facelift og måske er der også listet nogle spændende nyheder og tilbud ind på menukortet. Men vores dygtige burgerkokke og den smilende betjening du er vant til, bliver ikke udskiftet. Bøff burgerbar bygger nemlig på vores dygtige medarbejdere og de forbliver en vigtig del af din takeaway oplevelse.


Bøff og bolle

Lad os slå det fast med det samme; den perfekte burger er den du elsker. Vi har mange gode bud på hvordan en burger skal se ud, hvordan den skal smage og hvad den skal indeholde. Men du bestemmer i sidste ende selv hvad du vil have i din burger. Mange ønsker ost i deres burger, nogle vil ikke have løg og andre kan ikke lide tomater eller pickles. Det er derfor umuligt at lave én burger der er elsket af alle. Derfor tilpasser vi gerne vores burgere til din smag, selvom vores menukort byder på mange gode forslag.

På menukortet har vi naturligvis også en vegetarburger til dig der ikke har lyst til kød. Men vores 2 vigtigste ingredienser i vores burgere må alligevel være bøffen og bollen. Derfor har vi valgt,  udelukkende at anvende oksekød fra dansk kvalitetskvæg – ganske enkelt fordi vi mener det er det bedste! Dermed kan vi også holde fast i vores princip om at servere friske råvarer. Et princip vi har for at kunne beholde den gode smag i bøffen, og vi bestiller derfor altid nye forsyninger flere gange hver uge.

Udover at vælge de bedste råvarer og stege bøffen helt perfekt, tilbereder vi vores burgerboller efter en helt særlig metode. Vi rister burgerbollen nænsomt efter en speciel teknik, der er med til at sikre, at din burger er lækker, sprød og frisk – også når du kommer hjem.